Wednesday, April 24, 2024 Page Options
Selecteaza tipul cautarii
 
  • Site
  • Web
Search
Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului
Avem drept scop derularea acelor acţiuni care vor duce la identificarea actelor de încălcare a drepturilor omului în România comunistă, dinamizarea politicilor instituţionale în ceea ce priveşte condamnarea reală a abuzurilor şi crimelor săvîrşite în numele regimului comunist din România, desfăşurarea unor investigaţii de natură să furnizeze instituţiilor abilitate şi publicului larg date privind crimele şi abuzurile săvîrşite de acest regim, sprijinirea oricăror iniţiative legislative, a procedurilor judiciare şi a cercetărilor ştiinţifice de natură să ducă la condamnarea penală şi morală a acestor crime şi abuzuri.
Stagii de voluntariat

Fii voluntar CICCR, implică-te pentru memorie.

Dacă sunteți interesați ce a însemnat regimul comunist pentru România, dacă doriți să vă implicați în lupta noastră continuă pentru aflarea adevărului și promovarea lui și dacă aveți un pic de timp liber, Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din România vă invită să faceți parte din grupul său de voluntari.

Ce presupune ?

Am creat un grup de discuții pe care să includem toți voluntarii noștri, în scopul de a îi anunța din timp și eficient asupra posibilităților de a se implica în activitățile și proiectele noastre. Bineînțeles, odată intrat în grup, voluntarul nu este obligat să ia parte la toate activitățile. Ajutorul său este unul punctual, atunci când are timpul și disponibilitatea necesare. De asemenea, tipurile de voluntariat pe care vi le vom propune, vor fi extrem de diverse: de la tehnoredactare la participare activă în cadrul evenimentelor.

În plus, pe acest grup vom anunța toate activitățile Centrului, precum și a altor ong-uri din domeniu, cu care colaborăm în prezent.

Cine poate intra ?

Căutăm persoane interesate de domeniul nostru de activitate: fenomenul comunist. Nu creăm un grup de plănuit petreceri, nici o metodă de diseminare a noutăților din sport. Limita minimă de vârstă este de 14 ani; limita maximă nu există. Nu facem niciun fel de discriminare, dar dorim să creăm unul dintre cele mai frumoase și competente grupuri de voluntari.

Ce se cere ?

Aplicația constă într-un curriculum vitae (în ce format doriți) și o scrisoare de intenție (maxim o pagină, Times New Roman, 12, spațiere la 1,5).

Ce se întâmplă la final ?

Pentru orice activitate în care vă veți implica, veți primi o adeverință de voluntariat din partea Centrului. De asemenea, dacă vă implicați în toate activitățile sau în mai multe consecutive, puteți primi o adeverință de voluntariat pe perioada cuprinsă între începutul primului proiect și sfârșitul ultimului proiect în care să fie detaliat ajutorul oferit de dumneavoastră. Faptul că sunteți voluntar al Centrului nu înseamnă că nu puteți participa la cursurile și concursurile CICCR, în afara cazului în care vă implicați ca voluntar în respectivul proiect (situația însă diferă de la caz la caz).

Unde se trimit aplicațiile și unde se pot întreba mai multe ?

Aplicațiile se pot trimite la adresa:

contact@condamnareacomunismului.ro .

Vă mulțumim pentru atenție și sperăm că vă vom avea alături în acțiunile noastre viitoare.

Cu stimă,

echipa CICCR.

  
Sponsori
  
Donatii
Oferă sprijin financiar eforturilor noastre
  Mai multe detalii...
© 2010 CICCR. Toate drepturile rezervate.